25.09.2008

Kurtarma Sınavı

Portsmouth'un durumu alt postta yazıyor. Kanu "Tottenham önünde herşeyi yoluna koyacağız" diyor taraftarına. Takımın kötü gidişe dur demesi için ligin hayalkırıklığı Tottenham karşısına çıkacak olmaları büyük şans. Ancak Tottenham'ın da elbet birisine patlayıp "yeter" diye haykıracağı bir gerçek. O maç belki bu maç olacak, belki bir sonraki, belki de bir kaç hafta daha geçmesi gerekecek ki o kadar geç kalırlarsa Ramos değil Londra'da, İngiltere'de bile olamaz.

Redknapp 2005 Aralık'ta başına geçtiği ve dipten alıp yukarıya taşıdığı Portsmouth'ta 3. yılını tamamlamaya yaklaşırken sıkıntılı. Futbol nankör oyun, kazanılan FA Cup'ın bir önemi kalmıyor 1 hafta bile dolmadan 10 tane yedikten sonra.. Juande Ramos'un da ilk yılını doldurmasına 1 ay var. Geçen sezon geldiğinde umut veren bir oyun oynatıyordu, bu sezon istediği herşeyi yaptırdı, istediği adamları birer birer aldırdı ama 5 maç sonunda ligin galibiyet alamayan tek takımı oldu Tottenham. 2 puana sahipler ve ligin dibindeler.
Redknapp için bu maçta alınacak yenilgi ile herşey bitmeyecektir ama Ramos için herşeyin sonu olabilir yenilgi. Redknapp yakın zamanda sıkça karşılaşacağı kurtarma sınavlarından ilkine giriyor. Ramos ise ilkini dün akşam verdi Newcastle United karşısında ve kupada 2-1'lik deplasman galibiyeti ile turlayan taraf oldu. Rakibin durumu düşünülünce sonuç olması gerektiği gibi oldu zaten. Ancak bu defa tam anlamıyla kurtarma sınavı niteliğinde bir maça çıkıyorlar Portsmouth önünde.

Umarım Spormax yayınlar da internette maç peşinde koşturmaz adamı..

4 yorum:

Vladivostox dedi ki...

yalnız bildiğim kadarıyla harry redknapp 2007 ekim'den beri değil de, 2005 aralık'tan beri portsmouth'un başında.

saygılar

firat selcuk dedi ki...

evet doğru, aldığım kaynakta 7.12.05 yazıyor, ne oldu da ben bunu 2007 algıladım merak ediyorum.. uyku sersemliginin ardına sıgınayım bu hatadan sonra :)

Adsız dedi ki...

Tottenham dün patladı. yeter deme sırası bu kez Portsmouth'da gibi.

firat selcuk dedi ki...

ben kupada alınan newcastle galibiyetini pek de patlama olarak görmüyorum.. en azından taraftarın gozunde ramos'u kurtaracak kadar ciddi bir olay degil bu..

  ©Artemio Franchi. Template by Dicas Blogger.

TOPO