8.09.2008

Gol Pası

Vincenzo gol pasını vermiş, bana da bu pası filelere yollamak düşüyor sanırım :) Öncelikle, Mutu'dan hazzetmeyen bir Fiorentinalı olduğumu belirteyim. O açıklamasında da Roma'yı güçsüz görüp Juventus'un adını bile anmamasına anlam veremedim. Hadi Baptista şimdilik takıma uyum sağlamış gibi durmuyor da, Menez'e laf edilmemeli, zaten Roma'ya transferine de şaşırdım. Eskiye dönme çabasındaki Monaco nasıl bıraktı bu adamı anlam veremiyorum. Ellerinde bir tek Totti var demiş bir de ama ben en kötü Totti'yi en iyi Mutu'ya gözüm kapalı değişebilirim, onu da demeden geçemeyeceğim. Gilardino konusuna gelince, Prandelli ile en son buluştuğunda Parma forması ile gol kralı olmuştu kendisi. Eski Gilardino yeniden gün yüzüne çıkabilir, o konuda ümitliyim fazlasıyla. Fiorentina forveti Roma'ya göre bir adım önde olsa da Fiorentina'mın şu an bir Totti'si yok malesef..

Vincenzo ters düşüneceğimi sanmış ama Mutu ve Totti konusunda düşüncelerimiz aynı. Kaptan dendiği zaman aklıma gelen ilk isim yan tarafta blogu süslüyor zaten. O'ndan sonra da Totti ve Maldini'dir benim kaptan denince aklıma gelenler.

O banner konusuna hiç girmeyelim derim yoksa Batistuta hakkında konuşmaya başlarsam ayrı bir blog açmam gerekebilir.. Keşke çok daha uzun seneler izleyebilseydik mor formasıyla, hatta mor formayı geçtim sadece İtalya'da bile izlesek olurdu.. Ama O'nu ne kadar seversem seveyim, Inter formasını giydiği gün yaşadığım hayal kırıklığı hayatım boyunca çıkmayacak aklımdan..

1 yorum:

Yağız Gönüler dedi ki...

2000'de onu fiorentinadan aldığımızda, fiorentina taraftarları kulübün camını çerçevesini indirmişti. Elbetteki oradaki muazzam dönemini yaşayamadı Roma'da ama 63 maçta 30 gol atması, efsane şampiyon kadroda daimi yer alması önemli sebeplerdi Batistuta'nın. Aaah ah.

  ©Artemio Franchi. Template by Dicas Blogger.

TOPO