29.09.2008

Çok Yakıştı #1

Bir çok Galatasaraylı'dan önce 1 Mart 2006'da 2-2 biten Türkiye - Çek Cumhuriyeti maçında izlemiştim Baros'u canlı olarak. Maç okul dönemi olduğu için Marmaris'te değil İzmir'deydim. Haftasonu olsa Marmaris'e gelip kaçırabilirdim gerçi yine.. O günkü izlenimim Ümit Karan'a benzeyen ama onun bir iki level üstü bir adam olduğuydu. Yani Baros'u zaten tanıyorduk da adamı yerinde canlı canlı izleyince, gözleri maç boyu üzerine kilitleyince daha da olumlu şeyler görüyordu insan.

O maçın çıkışında "keşke bu adam bizde olsaydı.." diyerek iç geçirmiştim. Ancak o dönem kulubün içinde bulunduğu mali durumla birlikte "Türkiye'ye gelse gelse yine daha önceki gibi bir Şampiyonlar Ligi maçı için gelir" düşüncesi hakimdi bende..

2.5 sene geçti ve bugün herşey çok farklı..
Gol konusunda bu kadar güvendiğim bir oyuncu olmamıştı son yıllarda, belki de Jardel'den sonra hiç olmamıştı.. O bu formaya çok yakıştı, aranan, özlenen, istenen ne varsa her maç yerine getiriyor sırayla..
Hagi'den sonra her sezon aldığım formalara kendi adımı yazdırmıştım. Bir tanesinde 3 Bülent Korkmaz yazıyordu, diğerlerinde hep 7 Fırat yazıyordu. Bu sezon Kewell forması zaten kesindi de Baros'u tahmin etmiyordum. Kısa sürede tekrar 2.5 yıl önceki gibi hayran hayran izliyorum bu adamı.
Tekrar yazmış olacağım ama O bu formaya çok yakıştı, umarım son durağı burası olur da beklenenden çok daha uzun yıllar kendisini izleyebiliriz..

Hiç yorum yok:

  ©Artemio Franchi. Template by Dicas Blogger.

TOPO