4.09.2008

Oklahoma City Thunder

NBA'in yeni takımı görücüye çıktı. Seattle Supersonics takımı satılmış ve sahipleri de takımı Oklahoma City'ye taşımıştı. Yenilenen takımın ismi ve logosu da belli oldu, oldum olası Sonics'e ısınamamıştım ama yeni görüntüleri pek hoşuma gitti doğrusu.

Oklahoma City 2 sezon sonra yeniden NBA'e merhaba demiş oldu. Şehir, New Orleans'ı yerle bir eder Katrina Kasırgası yüzünden 2005/2006 sezonunda Hornets'a da ev sahipliği yapmıştı sezon boyu. Ayrıca o sezonun da Chris Paul'un Hornets'a draft edildiği sezon olduğu gibi ilginç bir detay var.

3 yorum:

Adsız dedi ki...

aslında ilk defa böyle bir yorum okudum bana gerçekten enteresan geldi.. nba i seven taraflı tarafsız herkes bi şekilde kemp ve payton lı zamanlardan bi sempati duyardı takıma heralde sen o zamanlar izlemedin hiç o takımı!!

firat selcuk dedi ki...

izledim o zamanlarda da, payton'ı sevdiğimi beğendiğimi de söylemedim ayrıca, o da hosuma gitmeyen adamlardandı..

30 takımın hepsini beğenmek zorunda değilim nba'de, kisisel tercihtir bu.. taraflı tarafsız "herkes" sempati duymuyormus demek ki..

Sheed dedi ki...

payton'ı ben de hiç sevmezdim, dolayısıyla sonics'i de.. yine de çok zorlama bi takım gibi geliyor oklahoma city thunder, logo falan da kişiliksiz..

bi de 'grunge'a kök veren şehre bi nba takımı şart..

  ©Artemio Franchi. Template by Dicas Blogger.

TOPO