11.09.2008

Emre - Terim

"Milli Takım Kaptanı" sıfatıyla Emre bunu yapınca yer yerinden oynadı. Sonuna kadar da haklıydı herkes isyan etmekte. Kaptanlığa iki gömlek küçük geldiğini bu hareketiyle göstermişti.
Bir ülkenin kaptanı o hareketi yapınca gösterilen tepki, milli takımının başındaki adam bunu yapınca niye gösterilmedi ? Benim merak ettiğim nokta budur. Diğeri gibi hakaret içermiyor ama böylesine önemli noktadaki bir adamın rahatça bu hareketi yapmasını asla kabullenemem. Herkesin siyasi anlamda bir görüşü vardır elbet, ancak çıkıp da bunu böyle sergilemek can sıkıcı ve tatsız. Milli Takım Teknik Direktörü sıfatına sahipse bir kişi, bunu yaparken birden fazla düşünmelidir.

4 yorum:

MithrandiR dedi ki...

O hareket siyasi bir görüşün ifadesi olan hareket değil. Fatih Terim'in yapmış olduğu harekette baş parmak; işaret parmağı ve orta parmağın üzerinde duruyor. Bunun ise İtalya'da bambaşka bir anlamı var. Kendisine Belçika teknik direktörü tarafından İtalyanca küfür edilmesi ve bu hareketin yapılması üzerine Fatih Terim hakeme hareketi gösterirken bu fotoğraf çekilmiş.Daha sonra çileden çıktı zaten. Daha ayrıntılı bilgi için 11 Eylül tarihli Hürriyet gazetesinde bakabilirsiniz.

Gökçe dedi ki...

Bu İtalyanca bir hareket ise benim nacizane karşılaltırdığım fotoyla alakası yok o zaman. Daha önce de yapmıştı bunu...

http://civilikrampon.blogspot.com/2008/09/buralarda-de.html

Adsız dedi ki...

Hacım naptın sen ya,olayı ve resmi çok yanlış değerlendirmişsin.

firat selcuk dedi ki...

garrincha'nın yorumda linkledigi fotografı da mı yanlıs cekmisler zamanında ?

  ©Artemio Franchi. Template by Dicas Blogger.

TOPO