1.09.2008

Nimes

Nimes denince akla ilk olarak Fransız şehri ve oranın takımı Nimes Olympique gelir elbette. Ancak benim dediğim Nimes farklı, ağrı kesici bu. Kendisi ile bugün tanıştım, iki üç hafta önce dizim çok ağrıdığı zamanlarda doktordan güçlü bir ağrı kesici talebinde bulununca bunu vermişti. Bugün tarifsiz bir baş ağrısı sonucunda bundan içtim bir tane, durduk yerde kafam gidip geliyor, sersemledim biraz da. Ben mi hassasım, ilaç mı çok etkili çözemedim, korkmuyor da değilim doğrusu. Ancak verdiği sersemlik ve dengesizliğin yanında baş ağrısından da eser bırakmadı, 1 saat içerisinde yok etti ağrıyı.

4 yorum:

aşkın dedi ki...

1 saat çok zaman be kardeşim, ne anladık bu işten?

firat selcuk dedi ki...

içildiği anda etki eden ilaç tanımadım ben henüz.. içersin 1-2 saatte tamamen keser ağrıyı.. bu 1 saat olmadan yok etti ama işte sonrasındaki sersemlik kötü..

farawaysoclose dedi ki...

aslında 1 saat sonra etki etmiyordur, kana karıştıktan kısa süre sonra (15 dakika) sonra etki ediyordur. ilacı aldıktan 1 saat sonra "ya benim başım ağrıyordu, 1 saat kadar önce ilaç almıştım, oh ne güzel ağrı geçmiş" dersin.
o kadar sersemlettiyse biraz narkotik etkisi olabilir o ilacın. eklem ağrıları dışında kullanmasan iyi olur.

firat selcuk dedi ki...

bir daha kullanmayı düsünmüyorum zaten, dersimi aldım.. dizim ağrıdığında kullanırım sadece.. diğer ağrılarda eski sistemime dönebilirim, 2 tane minoset'i aynı anda içince kendime geliyorum..

  ©Artemio Franchi. Template by Dicas Blogger.

TOPO