4.08.2009

Bir Garip Problem

Bir süredir sağ taraftaki menüde izleyiciler kısmı görünmüyor bende. Yeni izleyiciler katıldığı zaman kontrol panelinden görebiliyorum izleyici sayısına tıklayarak ancak anasayfada yan tarafda göremiyorum izleyicileri. Firefox'u ve Chrome'u bilmiyorum ama Explorer ile gözüküyor sorunsuzca.

Opera kullanan başka arkadaşlarda izleyiciler gözüküyor, bende ise çıkmıyor nedense. Java'nın son sürümü, Opera 9'un en son sürümü ve Opera 10 Beta 2'nin en son sürümü ayrı ayrı var bilgisayarda. Hiç bir blogda bu izleyiciler kısmı gözükmüyor bende. Nasıl bir sorun olduğu konusunda hiç bir fikrim yok, bazı Opera sahiplerinde gözüküyor, bazılarında gözükmüyor.

Posttaki fotoğraftan da anlaşılacağı üzere yan tarafta izleyiciler kısmı olması gerektiği boyutta gösteriliyor ama içi boş. İçindeki görüntü nasıl gelecek, ne şekilde gelecek bilen/anlayan birisi lütfen yardım etsin. 10 gündür yapmadığım şey kalmadı, çıldırmak üzereyim.

Not : Lütfen Firefox veya Chrome kullan diye gelmeyin bana. Çözüm istiyorum zira öneri değil :) Chrome denen faciayı kullandım ve ışık hızıyla sildim, Firefox ise Opera'ya alıştıktan sonra fazlasıyla ilkel geliyor.

12 yorum:

Can dedi ki...

Sen yazdıktan sonra opera indirip onunla da denedim. Tüm browserlar da sorunsuz çalıştı. Sanırım javayı da yeninden yüklemeyi denemişsindir. blog ayarlarından o kısmı kaldırıp yeniden koymayı denedin mi? Çok aptalca bir öneri ama, diğer ayrıntıların çıkıp onun çıkmaması oldukça abes.

firat selcuk dedi ki...

onu da denedim, yerini değiştirdim işe yarar diye ama yok, bir türlü olmuyor..

Can dedi ki...

opera'yıda kaldırıp yükledin sanırsam. firefox yolları taştan gibi gözüküyor şimdilik :)

firat selcuk dedi ki...

opera 9'u silip yüklemeyi hiç denemedim ama opera 10 beta 2'yi bugün 2 kere sildim yükledim, çalışmıyor..

firefox'a geçmem memnunum operadan, düzelir elbet bir gün :)

mko dedi ki...

Javascript olmasın o java değil de

firat selcuk dedi ki...

aynı şey ikisi de sonuçta.. hem problem çözülmedikten sonra flash olsa neye yarar :)

sinem dedi ki...

şimdi konuyla alakasız ama söylemezsem çatlarım: hyundai'ye araba diyen chrome'a da facia der. nokta

firat selcuk dedi ki...

chrome'u kullanmam için bana 1 tane özellik söylesene.. çok değil, tek özellik istiyorum..

mouse gesture ozelligi var mı ? yok.. arama kısayolu var mı opera'daki gibi ? yok.. speed dial var mı opera'daki gibi ? yok.. 1 dakika içinde bunlar geldi aklıma..

tek ve mantıklı bir sebep istiyorum chrome'u tekrar yükleyip default browser yapmak için.

Can dedi ki...

o zaman bende alakasız bişey sorayım. ülker yazısını nasıl çıkarttın?

a patient dedi ki...

bu sorunun aynısı şimdi benim başıma geldi. çözdüysen bi yol gösterir misin? sadece kendi blogumun değil tüm bloglarınki aynı şekilde görünüyor. deli oldum bildiğin.

ForumDj dedi ki...

şu garip soruna bi çözum bulan varsa olaya bı el atsın bende aynı sorn var bı haftadır henüz bi çözüme ulaşamadım ):

besiktAsiruh dedi ki...

bu sorunu an itibari ile bende yaşıyorum. işin ilginci kendi blogumdaki izleyiciler var diğer bloglardaki izleyicileri göremiyorum. hani bi blog izlemek istesem izleyemicez sorun düzelene kadar. araştırıyorum bende :)

  ©Artemio Franchi. Template by Dicas Blogger.

TOPO