11.08.2009

Şampiyonlar Ligi Oyuncu Listesi

Sporting Lizbon ile oynanacak ön eleme maçının oyuncu listesi açıklandı bugün.

Alfabetik olarak şu şekilde kadro :

Avramov, Vlada
Babacar, Khouma
Comotto, Gianluca
Dainelli, Dario
Di Carmine, Samuel
Donadel, Marco
Frey, Sebastien
Gamberini, Alessandro
Gilardino, Alberto
Gobbi, Massimo
Jorgensen, Martin
Jovetic, Stevan
Kroldrup, Per
Kuzmanovic, Zdravko
Marchionni, Marco
Montolivo, Riccardo
Mutu, Adrian
Natali, Cesare
Pasqual, Manuel
Santana, Mario Alberto
Seculin, Andrea
Vargas, Juan Manuel
Zanetti, Cristiano

Ne görüyoruz burada ? Semioli yok, Da Costa yok, Papa Waigo yok, bir de Castillo yok. Castillo 2 aylık arayıştan sonra Gilardino'ya yedek olsun diye alındı yeryüzünde başka adam yokmuş gibi, şimdi listeye alınmıyor. E oynatmayacaksak niye aldık bu adamı ? Turu geçmeyi mucizevi hale getirdik de, ola ki elemeyi geçer de grupta bu adamı listeye dahil etsen ne olur bu noktadan sonra ? Serie A kariyeri bile olmayan adam çıkıp takımı mı sırtlayacak ? Akıl almaz işler devam ediyor Fiorentina'da.. Alınan yeni oyuncu kadroya girmeyecekse ben ne anladım o işten.. Semioli'nin kadroda olmaması da kendisine güle güle demek üzere olduğumuzu gösteriyor. Genoa veya Sampdoria forması ile poz vermesi yakındır. Da Costa ve Waigo zaten gitti-gidiyor eli kulağında bu ikilinin de. Da Costa kiralanacaktır da Waigo ne olur onu bilemiyorum. Benim derdim tasam Lecce'den alınan fosilin yani Castillo'nun kadroya alınmaması gördüğünüz gibi, müzeye mi kaldırıyoruz adamı anlamadım ki.

3 yorum:

baldur dedi ki...

castillo sakat o yüzden şimdilik listeye verilmemiş adı.

http://www.transfermarketweb.com/?action=read&idsel=41352

Bahadır dedi ki...

bir de şu yeni kural var: en az 4 fiorentina altyapısından yetişmiş oyuncu kadroya dahil edilmeli. c. zanetti de belki o yüzden alındı. çünkü o da fiorentina orijinli.

firat selcuk dedi ki...

altyapı çıkışlı oyuncuların da kaydedildiği ayrı bir liste var, orada 6 tane gemç oyuncu da bildirildi uefa'ya.. zanetti'nin o olay düşünülerek alındığını sanmıyorum..

  ©Artemio Franchi. Template by Dicas Blogger.

TOPO