12.08.2009

Ne Yaptın Balzaretti

Cristiano Zanetti transferi hakkında gördüğüm görebileceğim en fantastik yorum hiç beklemediğim bir yerden geldi. Palermo'da oynamakta olan ve aynı zamanda eski oyuncumuz olan Federico Balzaretti bu transferi değerlendirmiş ve bakın nasıl ağızları bir karış açık bırakmış :

- "Bence Zanetti'nin tek problemi var o da fizik kondisyonu. Eğer fiziksel özellikleri iyi durumdaysa her zaman için bu ligin en iyi 5 orta saha oyuncusundan biridir. Dzemaili ve Melo'dan çok daha iyi bir oyuncu."

En iyi 5 derken bu ligde sadece Fiorentina'da ortada Kuzmanovic ve Montolivo'nun oynadığını ve Muntari, Vieira, Pirlo, Gattuso, De Rossi, Flamini gibi isimlerin de aynı ligde mevcut olduğunu söyleyelim ki bular bir çırpıda çıkan isimler. İçtikten sonra söylediyse tamam da, sağlam kafayla bu açıklamaları yaptıysa kendisinin futbol bilgisini ve görüşlerini bir daha ciddiye almamak lazım.

1 yorum:

Erk dedi ki...

Viera, Pirlo, De Rossi eskisi kadar formda değiller artık. Ancak Zanetti de ilk 15 için aday olur. Flamini ise bu sezon yılın oyuncusu olabilir. Gattuso'dan çok şey öğrenmiş gibi.

  ©Artemio Franchi. Template by Dicas Blogger.

TOPO