10.08.2009

Zanetti Resmen Fiorentina'da

Kara haber tez yayılır misali dünkü söylentiden sonra bugün açıklandı Zanetti transferi. Türkiye saatiyle perşembe günü 17.00'de imza atacak. Doldurun kadroya Juventuslular'ı, bravo size. Bakalım ne kadar sürecek bu başarısız transfer politikası. Daha da önemlisi birilerini koltuğundan edecek mi onu merak ediyorum.

8 yorum:

Adsız dedi ki...

tek sevindiğim olay türkiyeye gelmemesi herhalde

Koray Gök dedi ki...

fiorentina yönetimi bu sene transfer politikasını ''attan inelim eşeğe binelim'' parolasıyla yürütüyor,ilk 5 hayal olur bu kadroyla.

BKD. dedi ki...

Ben bu adamı Fifa oyunları sayesinde hep Inter'de tanımıştım..
Hangi ara gitti Juventus a.. :)

firat selcuk dedi ki...

@koray,
ben ilk 10'u bile gözden çıkardım..

sampi dedi ki...

Gecen hafta hazirlik macinda oyuna girdiginde "Zanetti gibi kazmalar nasil oluyor da Juve gibi takimlarda oynuyor" dedim Redman'e. Hayatinin topunu oynadi, 40m'lik ters toplar, ara paslari falan. Fiorentina'da gercek kimligine geri doner balta. Bulent Akin'in sol ayagi etmez.

Bahadır dedi ki...

sağ kanatta bir eksiklik olduğu doğrudu ama zanetti doğru adam değil.

DBergkamp10 dedi ki...

Milan'dan hiç bir umudum yok bu sezon için, Fiorentina'nın onları aşağı indirebileceğini düşünüyordum ama Melo'yu kaybedip kötü transferler yaptılar. Marchionni iyi oyuncu ama Melo ile Zanetti arasında dağlar kadar fark var. Yedek forvet geçen sezon başlarken Pazzini idi şimdi 34 lük hiç bir büyük kulüpte oynayamamış Castillo.

os dedi ki...

Fotomaç olsa italya'da başlık hazır:

Juventina !
Fiorentus !

ahahaha, demirören tarzı bir yönetiminiz var, o da fenerlileri bulup getiriyodu beşiktaş'a :)

  ©Artemio Franchi. Template by Dicas Blogger.

TOPO