15.08.2009

Kolay Gelsin Gürcan Bilgiç

"Keita'nın sezonu büyük hayal kırıklıkları ile geçirmesi kaçınılmaz gibi. Gaziantep'te sahada yoktu. Hücum aksiyonlarının içinde rol almayı bırakın, top kayıplarıyla rakipten bile oynadı diyebiliriz. Elano ise duran top ustası. Ama tempo sıkıntısı var ve yine takım savunmasında özverili değil. Yetenek olarak Deivid'in önünde mi diye düşünüyorum. Bence değil."

Hani bir insan bir kulübe saydırır, sıralar, hakaret de eder ama bunun bir ölçütü olur. En azından bunları yaparken mantıklı sebepler kullanmak gerekir. Gürcan Bilgiç'in derdi sıkıntısı nedir çok merak ediyorum, Elano'nun Deivid'den kötü olduğunu iddia edip Keita'nın Gaziantep'te rezalet bir oyun oynadığını neye dayanarak söylüyor. Ezeli rakibi eleştirmesin demiyoruz, tabii ki eleştirecek, yeri geldi mi tahmin edilemeyecek yerlerden açıklar yakalayıp eleştiriyoruz ezeli rakibimizi ancak hepsini mantıklı sebeplere dayandırarak yapıyoruz. Böyle gözümüzü kapatıp acımasızca vurmuyoruz kimseye. Kendisinden Rijkaard'ın Yılmaz Vural'dan çok daha vasıfsız ve başarısız bir isim olduğunu ve Neeskens'in de bu ligdeki çoğu yardımcının gerisinde olduğunu söylemesini beklerdim, bu yazının sonuna o yakışırdı çünkü.

Aslında Keita gerçekten de beklenenden etkisiz oynadı maçın ilk 15-20 dakikasından sonra. Deumi isimli şahıs boğazına dirseği yapıştırıp kendisinin ölümden dönmesine sebep olmasına rağmen kırmızı kartı veya sarı kartı geçtim faul bile çalınmayınca haliyle verimli olamıyor Keita.

Hatırlatalım aynı Gürcan Bilgiç zamanında "Lamine Diatta bu ülkede Uche ve Högh gibi efsane bir oyuncu olur" demişti, sonuç ortada. Ha bir de, kendisi Hıncal Uluç'un yeğeni...

17 yorum:

os dedi ki...

küfür edince de, ayıp diyorlar..
tövbe yarappim..

Adsız dedi ki...

Man City duy sesimizi elanoyu kaybettin bak burada deivid var
tabi onun istediği parayı ancak fenerbahçe verebiliyor o ayrı
bu nedir ya hocam şakamı bu keitayı geçtim elano'ya lafı sokması cok komik olmuş

tsinayac dedi ki...

zaten elanonun elinde dunganın "ayıp" kasetleri var şantajla oynatıyor elanoyu...sorun böyle adamlarda değil bunları adam yerine koyanlarda...

Adsız dedi ki...

geçen yılda emre-selçuk-uğur arda-ayhan-barış-kewell'ı ezer geçer gibi yorumlar yapan biri

bu transferlere böyle diyosa cristian yetenek olarak maldonado dan üstün mü diye düşünüyorum bence değil

madem tarafsız değilsin bari hakkımızda yorum yazıp daha antipatik olmayın

Second Striker dedi ki...

gürcan bilgiç gibi formasını çıkarmadan yazı yazan insanlar beni futboldan soğutuyor.ama asıl suç bunlara yazı yazdıranda... objektiflik senin ilkense bunlara yazı yazdırmayacaksın bu kadar basit.

Adsız dedi ki...

Boşanda semerini ye Gürcan Bilgiç..

siniroldumabi dedi ki...

böylelerinin yazdıklarını hiç okumuyorum ve mutlu mesut bir hayat sürüyorum. neden keyfimi bozayım canım eli kalem tutabiliyor diye ahkam kesenlerin zırvalarını dinleyerek..

Can dedi ki...

Kendisi gitsin çay koysun mümkünse. Onu bile becerebileceğinden şüpheliyim ama, becerebilirse Selçuk Yula ile içsinler.Birbirlerine Baroni ne kadar süper, Elano koşmuyor, Deivid kral, Keita şöyle böyle diye anlatıp dursunlar. Yaşlı teyzeler gibi; işleri güçleri falancanın oğlu.

hagibaba dedi ki...

Şu adamı hiç konuşmayalım ya
adamın gözü fenerden başka bişey görmüo göremio olmuo yani nasıl bi bağnazlık anlamıorm
Ayrıca futboldan anlamıo gerçekten sadece bu yorumu için diil her yorumunda cahillik var

Confeng dedi ki...

Ben buna ancak katıla katıla gülerim. Hangi Galatasaraylı'nın bu adamın yorumuna ihtiyacı var ki kendini bunları söylemek zorunda hissetmiş? Gerçi maksadı başkadır muhakkak, şakacı şey...

Adsız dedi ki...

Zor sabretmiş zavallı.

bombe_ekran dedi ki...

keita yeteri kadar kapak bıraktı calımlardan sonra bugun..haftaiçi elano da bırakır ortaya 3-5 bişey bizim Gürcan da toplar artık. :))

a.c. sedef dedi ki...

ahaahahah :D şizofrenlerin spor yazarı olabildiği tek ülkeyizdir heralde.

DBergkamp10 dedi ki...

Rahat iş bunların yaptıkları. Oturduğun yerden, hiç bir şey bilmeden sallıyorsun. İzlemiş midir acaba Keita'yı ve Elano'yu daha önce? Zannetmiyorum. En fazla 5 maç, o da belki.

hadesperado dedi ki...

acınası bir durum...

osmancanpolatblog.com dedi ki...

hahhaha dun gurcana keita iyi bi kapak takti isallah bugun yada yarin herhangi bi programda onun denizli macindaki yorumlarini gorebiliriz yuz halini gormek istiyorum

SETH dedi ki...

ciddi bir hayal gücü gerektiren bu yazıları yazmak çok zor. kendisini takdir ediyor, tez zamanda futbol hakkında yazı yazan parmaklarının felç geçirmesini diliyorum.

  ©Artemio Franchi. Template by Dicas Blogger.

TOPO