13.08.2009

Mehmet Demirkol'dan Fiorentina Yorumu

"Ya bu Fiorentina'nın çektiği nedir yani.. Ben futbolla ilgilenmeye başladığım günden bu yana birileri gidiyor bunlardan sürekli.. yani bi' bağır çağır..."
Spor Servisi, 11.08.2009

Spor Servisi'nde fotoğraflar bölümünde Felipe Melo transferi sonrası Artemio Franchi'nin duvarlarına yazılan yazılardan biri misafir olmuştu salı günü. O fotoğraf ekrandayken iç çekerek bu üstteki yorumu yaptı Mehmet Demirkol. O yorumu kısaca açıklayıp ima edilen şeye de değinmezsem olmayacak. Çünkü bizdeki oyunlarıyla avrupa ve dünya çapında yıldıza dönüşmüş olan oyuncuları ne kadar kolay satabildiğimizi bir kez daha söylemiş oldu birileri. Baggio, Rui Costa, Batistuta, Toni, Melo.. Bir oyuncuyu da şöyle kendi takımımızda emekli edelim arkadaş. Bugün Gamberini ve Montolivo İtalya Milli Takımı'nda oynuyor, sanmıyorum ki 2-3 sene içerisinde gelecek yüksek bir teklife kayıtsız kalalım. Inter'e mi Juve'ye mi Milan'a mı vurur o piyango bilemeyiz, birileri yüksek teklif yapacak ve bizimkiler elden uçup gidecekler. Böyle sinsi sinsi ticaret yapılacağına eldekileri tutup şampiyonluğa oynamayı düşünsek şu an bambaşka yerlerde olurduk. En azından ligde 4. olduk diye düğün bayram ilan etmezdik değil mi ?

NOT : Programın tekrarını o günün gecesi izlemiştim ama unuttum bu güzel yorumu buraya taşımayı. Bu vesileyle selamlayalım buradan Mehmet Demirkol & Fuat Akdağ ikilisini.

Hiç yorum yok:

  ©Artemio Franchi. Template by Dicas Blogger.

TOPO