26.08.2009

Kura Oncesi Besiktas

Ozellikle gecen sene Hincal Uluc tarafindan baslatilan bir soylemdi "Mustafa Denizli bali".. Ayni sezon icinde iki onemli rakibinin ligde yoklari oynamasi ve gelen sampiyonluk 1-2 haftalik takdirden sonra yerini tekrar balli Denizli soylemlerine birakmisti.. zaten sagolsun mehmet topuz transferi daha cok konusuldu bu sampiyonluktan.. Gecen sezonu bilemem ama eger bir Mustafa Denizli bali varsa o da kendini hissettirmeye devam ediyor.. Sen git 6 yil aradan sonra sampiyon ol, Arsenaller'in, Lyonlar'in oynadigi on elemeyi pas gecerek gruplara direk katil.. Bununlada kalma 3. torbadan gir kuralara ve kagit ustunde UEFA'yida garantile.. Besiktas bu kadroyla ligi kor topal idare ederken yarin ki kurayi heycandan cok tedirginlik icinde izleyecek Besiktaslilar.. bunda tabii ki "sampiyon" baskan Yildirim Demiroren'in ufak capli transfer politikasi 1. etkendir..

Benim en sevdigim olaylardan biridir kura cekimi.. Hangi takim olursa olsun.. Zevki cok baska sampiyonlar ligi gruplarinin.. Salili carsambali oynamak isterdi gonul, Hamburg ve Bordeaux maclari kesmedi bizi ama sanirim biraz daha avrupada sivrilmemiz gerekecek bunu tekrar gorebilmek icin.. Gecen sene bu organizasyonda hic olmadigimizi goz onune alirsak bunada sukur diyorum simdilik..

Gece son takimlarda belli olunca ayrintili bir post gelir.. Gruplar ve tahminleri iceren.. Franchi ve os'a da pasi yolladim burda inceden..

Hiç yorum yok:

  ©Artemio Franchi. Template by Dicas Blogger.

TOPO