3.08.2009

Transferde Son Durum

Kaptan Dainelli'nin ayrılacağı haberleri 1 aydır tazeliğini koruyor. Sürekli yeni bir talipli söylentisi var, en son gelen haberler daha ciddi. Geçen sezon bizden Pazzini'yi alarak iflah olan Sampdoria rotayı yine bizimkilere döndürmüş durumda. Dainelli ve Semioli için toplam 7 Milyon € vermeye hazırlanıyorlar. Fiorentina ise 10-12 Milyon € arası fiyat biçti bu ikiliye.

Felipe Melo'dan sonrası için o bölge için adı geçen isimler arasında Edinho ön plana çıktı. Ayrıca çarşamba günü Eboue ve Benficalı Luisao transferleri için karar günü olacak.

3 yorum:

Thai dedi ki...

Bugünkü haberlerde Arsene Wenger'in teklifi kabul etmediği ve Fiorentina'nın da transferden vazgeçtiği yazıyordu.
Şimdi de Lazio'dan Lorenzo De Silvestri ile ilgileniyomuş Fiorentina.

Adsız dedi ki...

Konuyla tamamen alakasız ama Fiorentina taraftarlarının çoğunluğu hangi siyasi görüşü destekler?Bilgilendirirsen sevinirim.

firat selcuk dedi ki...

floransa halkının genel profili sol ağırlıklı. yıllardır hep sol partiler kazanıyor burada seçimi. solu yıkabilen yok şehirde, haliyle taraftar profilinin büyük çoğunluğunu bu görüş oluşturuyor..

geçmişten bugüne şehirde sosyal-demokrat, liberal ve merkez-sol partiler hüküm sürmüş.. son 60-70 yıldır böyle bu.. son 10 yıldır da merkez-sol parti iktidarda..

fiorentina taraftarlarının büyük bölümü floransa'ya ait olduğuna göre olaya bu açıdan bakıp bir yorum getirmek doğru olur sanırım..

  ©Artemio Franchi. Template by Dicas Blogger.

TOPO