2.08.2009

Not Defteri #27

  • İki üç günlük durgunluktan sonra blogda yeniden gaz verme zamanı. Not Defteri'nin 27. sayfasıyla başlayalım.
  • Twitter gereksizdir amaçsızdır derken üye oldum bir anda. Sıkılırsam hesabımı bir gece ansızın silebilirim. İlgililer http://twitter.com/frtslck adresinden follow mu oluyor ne oluyorsa şey edebilirler işte siz anladınız. Komşu bloggerları denk geldikçe takip edilenlerin arasına ekliyorum. Facebook'ta grup yok kendim varım sadece, domainin sonuna /franchi yazınca çıkan adam benim.
  • Milliyet'in blog haberinde adı geçen isimlerden biriyim, sordukları sorulara verdiğimiz cevapların 10'da 1'ini yayınlamışlar hemen hemen. O kadar soru sorup 2 satırcık yer vermeleri ilginç olmuş doğrusu. Madem günlük hitleri yazacaktınız niye çok soru sordunuz diyesi geliyor insanın. Hatta dedim bile.
  • Hesaplarıma göre günde 2 litre Lipton Icetea Limon içiyorum. Lipton yetkililerine sponsorluk çağrısı yapıyorum. Görün lan beni!
  • Torrent iyi ki var, iyi ki icat edilmiş.
  • Meksika dalgası yapıldığı zaman spikerlerin kendinden geçip "işte tribün klasiği işte ortak bir eğlence" diye coşkuya kapılması yasaklansın be artık. Her maç her maç bunalttınız adamı. Meksika 86'dan nefret ettirecekler adamı en sonunda.
  • Gol olunca kameralar ve haliyle görüntü de titriyor ya tribündeki coşkudan, bence dünyadaki en samimi ve en güzel futbol görüntülerinden biridir o.
  • Yüzme bitiyor atletizm şampiyonası başlıyor, sonra basketbol.. Spora doymaya devam ediyoruz resmen. Hep bu dönemde sabitlesek dünyayı olmaz mı ? Futbol sezonu yeni başlasın Haldun Üstünel hep transfer yapsın, tam o ara dünya şampiyonları başlasın, yüzme, atletizm, basketbol, snooker, x, y, z... 3 ayda bir başa döneriz, ha ? Olmaz mı ?

7 yorum:

Adsız dedi ki...

Ben hesaplamadım ama günde 3 litre ice tea içiyorum herhalde. Limon mu şeftali mi senin favorin? Yoksa mango falan mı? Bu arada Torrent'i icad edenleri sevgiyle anıyorum her gün bol bol. Şimdilik 40 gb oldu Torrent arşivim.

firat selcuk dedi ki...

ben 10-12 günde 40'ı buldum.. dvdye aktarmaya basladım yavas yavas..

ben limonlu iciyorum iceteayi.. zaten 1.5 litre limon, seftali ve yesil caylı var.. cok nadiren yesil caylı alırım denk gelirse.. seftaliyi mecbur kalmadıkca icmiyorum..

firat selcuk dedi ki...

ayrıca unuttum soylemeyi.. narlı olanını da 6x330'luk paketlerde indirimde gorursem kacırmıyorum.. narlının 1.5 litresi cıksa tuketimi yarı yarıya dengelerim, 10 sise alıyorsam 5 limon 5 nar yaparım..

siriusjames dedi ki...

Limonlu ice tea'den vazgeçilmez :)

anilkos dedi ki...

Yeşilçaylı biraz nane limonu anımsatıyo pek sevmiyorum o yüzden.uludağ limonata hastasıydım izmirdeyken kamil koç saolsun tiksindirdi güzelim içecekten.bu arada artemio şu gitar kursun tam olarak neredeydi küçük parkın yeni kültür merkezi inşaatına doğru olan yolda mı.yoksa dvd ve internet cafelerin olduğu sokağın başında mı.

bi konuya da açıklık getireyim:D:D 4 hafta geçemediğim şarkı klasik şarkıydı bi tane andante diye anam ağlamıştı:D:D

firat selcuk dedi ki...

sen tam anlamamışsın yeri sanırım :) mail attım eğer blogdan doğru mail adresini aldıysam..

yine de buradan söyleyeyim, naturel müzik nerede diye soracaksın küçük parkta, bilmiyorum derlerse "m&s diye bir club ın yanındaymış" dersin, o zaman bulunur..

siriusjames dedi ki...

twitter'a sayende üye oldum beklediğimden çok daha iyi çıktı yalnız :)) ilk followerım olduğun için de ayrıca teşekkür ederim tabi :)

  ©Artemio Franchi. Template by Dicas Blogger.

TOPO