26.08.2008

Şampiyonlar Ligi'ne Doğru : S.Bükreş - Galatasaray

2 haftadır beklenen maça sadece 1 gün kaldı artık. Maç öncesi Ümit Karan yine yok çok büyük ihtimalle. Sabri zaten haftasonu ciddi bir sakatlık yaşadı. Muhtemelen yine haftasonu sahaya çıkan kadroda Arda'ya yer bulunacak Kewell veya Şaş kenarda duracak, Sabri'den boşalan yere -ki o yer Sabri sahadayken de hep boştu- de Barış'ı koyacak Skibbe. Hazırlık maçlarından beri bahsedilen gol sıkıntısı şimdilik yok gibi duruyor. Ancak bu yarın için endişe duymamak anlamına gelmemeli, skor olarak avantajı elinde bulunduran Bükreş zor anlar yaşatacaktır bize. Orta sahada Mehmet Topal'ın yanına iyileşen Linderoth denenmeli artık, bu maç deneme yapılacak maç olmasa da iyileşmiş bi Linderoth Mehmet'in yanında Ayhan'dan çok çok daha etkili olacaktır. En azından Mehmet'in ileri çıkışları durumunda arkada Linderoth'un olması Mehmet'i de rahatlatacaktır.

Öncesinde kesin ve net taminlerin yapılması zor olan bir maç Bükreş - Galatasaray maçı. Bükreş'in skora güvenip kapanması veya açık oynayıp galibiyet araması 90 dakikanın gidişatını belirleyecek olan en büyük etken. Bunun yanında Galatasaray'ın gole mutlaka ihtiyacının olması Bükreş'i korkutabilir, temkinli olmayıp gerçekten istekli ve golü düşünen bir Galatasaray beklenenden çok daha etkili olabilir. Ancak ne olursa olsun bu maçın kaderini belirleyen en önemli şey Bükreş'in hücum mu yapacağı yoksa sahasında oyunu kabul edip golsüz beraberliğe ve kontra atakla bulunacak bir golün peşinde mi olacağı...

Ekleme : Skibbe sağ bek için Linderoth'u düşündüğünü söylemiş. Yorum yapamıyorum işte buna, Kalli zamanındaki fantastik oyuncu denemeleri yine devam edecekse işimiz bu sezon da çok zor. Orada Barış varken sırf 11'de oynasın diye Linderoth'u oraya koymak saçmalık. Linderoth illa oynayacaksa kes Ayhan'ı Linderoth'u oynat, ya da hiç oynatma arkadaş..

1 yorum:

Adsız dedi ki...

çok zor maç. kalbim steau'dan yana.

not: hacettespor'luyum.

  ©Artemio Franchi. Template by Dicas Blogger.

TOPO