10.08.2008

bükreş'e gol atmak..

malum hazırlık maçlarında galibiyet alamadı galatasaray.. galibiyet'ten çok göze çarpanda gol atamamasıydı galatasaray'ın.. hakan şükür'ün takımdan ayrılmasından sonra bir yabancı forvet düşünülüyordu zaten.. ama öncelik pek verilmedi.. gerek skibbe'nin tek forvet oynatacağı ihtimali.. gerek ümit-nonda-yaser-serkan var aslında diye olaya bakılınca zaten hazırlık maçlarında kafalarda soru işareti bırakan forvet hattı steua maçına ümit ve serkan olmadan çıkıyor.. hakan şükür'ün açtığı boşluk dolmadan birde ümit'in ilk maçta olmaması kura günündeki sevincimizi düşünceye dönüştürüyor biraz..

%99 nonda oynayacak ilerde.. güveniyormuyum %100.. son zamanlarda izlediğim en iyi top saklama ve bitiriciliği aynı anda izletti nonda bizlere geçen sene.. ekstra olarak penaltıları işkenceye dönüşen bir takıma her penaltısını ders niteliğinde atarak.. arkada iyi bir lincoln kewell arda ile nonda bekleneni verir üstüne bi 5-10 gol daha atar bana göre..

ilk maç evimizde.. mutlak gol değil goller atmalıyız.. defans sağlam gibi duruyor.. mehmet topal varken  birde içi rahatlıyor insanın.. kolay kolay gol yemez galatasaray iki maçta'da.. tek bir olay var.. bükreşe gol atmak..

Hiç yorum yok:

  ©Artemio Franchi. Template by Dicas Blogger.

TOPO