29.08.2008

Geçmiş Olsun Ümit Özat

Zenit-United maçını izlerken arkadaşım yazınca aniden koştum gittim Kanal 24'e bakmaya. Ümit Özat kalp krizi geçirmiş, kalp masajı ile hayata döndürülmüş lafını duyunca insan çok kötü oluyor elbette, neyse ki kalp krizi değildi, dil dönmesiydi. Baktım ama ekrana getirmiyordu Alman yayıncı kuruluş. O an o panik ve korku anında en doğru hareketti bu, bizler Meduna'yı her açıdan izlemiştik zamanında, defalarca gösterilmişti sanki iyi birşey gibi.

Bir anda tüm Türkiye'yi ve futbolseverleri korkuttu Ümit.. Mondragon ve Daum'un gözyaşları korkuttu izleyenleri ama konuştuğu, bilincinin yerinde olduğu, kalple ilgili sorunu olmadığı gibi şeyleri duyunca fazlasıyla rahatladı herkes..

Youtube'da videolar da var ama buraya amaçsızca ekleyip can sıkıntısı yaratmaya gerek yok. O artık iyi ve yeniden futbola dönmesini bekliyoruz sadece.

Tekrar geçmiş olsun Ümit Özat'a, en kısa zamanda yeniden Köln kaptanı olarak sahalara dönmesi dileğiyle...

Ekleme, Saat 00.30 : Olayla ilgili kulüpler neler yazmış diye bakayım dedim.. Efsane kaptanların arasında gördükleri Ümit Özat ölümden dönüyor ve tek kelime yazmıyor fenerbahce.org'da.. galatasaray.org'da ise geçmiş olsun mesajının 23.37'de girildiğini ve manşette durduğunu görüyoruz.. Burada kötü bir niyetim yok, gözüme takıldı belirtmek istedim, eski ve efsane oyuncuları olmasını geçtim sonuçta bir Türk futbolcu bu ve böylesine ciddi bir olaydan bahsedilmezken Josico'nun antrenmana çıkması manşeti süslemeye devam ediyor fenerbahce.org'da..

1 yorum:

ultrasArtiglio dedi ki...

mantalite farkı olabilirmi acaba ? gecmiş olsun kaptan....

  ©Artemio Franchi. Template by Dicas Blogger.

TOPO