26.08.2008

Milan Baros Galatasaray'da

Fotoğraf tam 7 ay önceki Baros postundan. O zaman Portsmouth transferinde uzun uzun yazmıştım kendisi ile ilgili görüşlerimi.

Ne demişim peki ? :
"İstikrar desen yok, doğru tercih desen o da olamadı senelerdir. Baros'u yine goller atıp coşarken görebilecek miyiz onu da kestiremiyorum şöyle bir bakınca."

Görüşlerim yine aynı, Portsmouth da doğru tercih olamadı kendisi için. Kim bilir belki de doğru tercih ve doğru adım Galatasaray olacak kariyerinde. Olumlu veya olumsuz ekstra bir fikrim yok kendisi açısından, aylar önce yazdıklarımın arkasındayım yine. Kötü transfer asla değil, Euro 2004'ün gol kralı bu ülkeye geliyorsa sonuç ne olursa olsun kötü olamaz bu hamle. İyi transfer mi yoksa sıradan transfer mi onu görmek için de uzun bir sezon var önümüzde...

Umarım hem Baros hem de Galatasaray için en doğru tercih olmuştur bu transfer.

4 yorum:

Adsız dedi ki...

İnanıyorum ben eski günlerine döneceğine :) bu taraftarda ona yetecek onu eski günlerine döndürecek güç ve inanç var :)

Adsız dedi ki...

gay diyenler var.

firat selcuk dedi ki...

o diyenlerin problemi.. illa ki bir kusur bulacaksınız..

Adsız dedi ki...

baros geldigine gore cift forvet oynancak.lincoln yedek oturmucaına gore arkalarında lincoln oynucak.kanatlar arda kewell.5 adam ofans oldu bakın.bu takım nasıl basarılı olcak cok merak ediyorum.bir sistem de karar kılıp ona gore oynatması lazım skibbenin.yoksa bu transferlere yazık olcak.aslına bakarsanız uefaya kalındıgı icin yazık oldu bile.bilmiyorum yabancı alıp yedek oturtulmuyacagına gore galatasaray bu sene pek cok ilgincligi bize yasatıcak gibi gozukuyor.saygılar.

  ©Artemio Franchi. Template by Dicas Blogger.

TOPO