10.08.2008

Hazırlık Maçları : İngiltere İtalya'ya Karşı

Biz yeni sezona Almanya'nın amatörleri ile hazırlanaduralım, avrupanın kaliteli takımları birbirleriyle oynamaya devam ediyor.

Dün akşam Manchester City ile Milan karşı karşıya geldi ve Milan izleyenleri şaşırtmayıp yine yenildi. 5-0'lık Chelsea maçından sonra kalede Dida vardı, değişen şey skor oldu ama sonuç yine aynı kaldı.

İşte iki takımın kadroları..

M.City:
Hart, Richards (Hamann 66), Ball (Dunne 63), Onuoha, Ben Haim, Garrido (Etuhu 63), Fernandes, Johnson, Elano (Ireland 86), Vassell (Evans 75), Bojinov (h-t Sturridge).
Unused Subs: Schmeichel, Caicedo, Castillo.

AC Milan:
Dida, Maldini, Zambrotta, Jankulovski (Oddo h-t), Ambrosini, Gattuso (Brocchi 70), Seedorf, Bonera, Flamini, Paloschi (Viudez h-t), Pirlo.
Unused Subs: Abbiati, Simic, Favalli, Antonini, Kalac, Cardacio.

Goals: 1-0 Bojinov 37

Görünen o ki Milan biraz daha genç kadro kurmuş Chelsea maçından sonra. Yine de bu kadro bu haliyle bile ligin en yaşlı kadrolarından biri Juventus ile birlikte.

Peki ligde genç sayılabilecek bir kadroya sahip olan AS Roma bir başka İngiliz olan Tottenham Hotspurs karşısında ne yaptı ?

İtalyanlar açısından skor hiç de iç açıcı değildi bugün oynanan bu maçta. Üstelik dün akşamki gibi bir kaç günde unutulacak bir skor da değil. Tottenham 5-0'la geçti Roma'yı.

Goller :
Bentley 4’, 45’
Bent 5’, 54’
Lennon 50


Doğrusu Roma'ya yakışmayacak bir maç oldu. İngilizler karşısında zaten daha hafızalardan silinmeyen 7 gollü Manchester maçı varken üstüne bir de bu maç hiç olmadı. Hazırlık maçı da olsa uzun yıllar akıllarda kalacak bir skora imza attı Tottenham.

Bu maçla ilgili yorumunu bekliyorum Vincenzo'nun. Umarım geri döndüğünde görür ve çağrımı karşılıksız bırakmaz.

2 yorum:

Beercholic dedi ki...

geçen senede ingiliz takımları italyan takımlarıyla bolca hazırlık maçı yapmıştı ve neredeyse 1 tanesini bile kaybetmemişlerdi..

Yağız Gönüler dedi ki...

futbol mantığı uyuşmazlığımı desem ne desem.. italyanlar ingilizlere karşı aşırı pısırıklar. zaten genelde oyunları pısırıkken üstelik.. Bu maçtan çıkardığım sonuç Tottenham'ın bu sezon ilk 5'e oynayacağı ve Roma'nın beklenen şampiyonluk hayalinin aksine ilk 5'de zor bulunacağı. Umarım 2.sonuç için dediğimin tersi olur tabi..

  ©Artemio Franchi. Template by Dicas Blogger.

TOPO