24.08.2008

"Küçük" Hakan

Ligde ilk gün geride kaldı ve nedense bunu buraya taşımak istedim. Hakan Ünsal'ın NTVSpor'daki Sezon Başlıyor programında iki yorumu vardı...

"Galatasaray bu dört takım arasında hazırlık anlamında en geride olanı" : Galatasaray 4-1 Denizlispor

"Aragones'in sistemi tam Türkiye'ye uygun, çok başarılı olacak" : Gaziantepspor 1-0 Fenerbahçe

Tabii ki sezonun ilk gününde çok erken bir post oldu ama üç sezon önce Galatasaray'dan haksız şekilde gönderildi diye nedir bu acımasız duruş, nedir bu her yerde intikam alma isteği ? Yorumları sadece bununla da kısıtlı değil, Sezon Başlıyor programını izleyin ve görün neler konuştuğunu. Sergen ve Rıdvan mükemmel yorumlar yapıp doğru şeyler konuşurken Hakan Ünsal rakipleri yüceltip Galatasaray'ı karalıyor sadece.

Gerçekten "Küçük" Hakan lakabının hakkını veriyor mu ne ?

11 yorum:

Adsız dedi ki...

kendisine boşuna küçük dememişiz demekki :) bakın küçük emre ile büyük emrenin farkınada.. :) küçük dediklerimiz gerçekten küçük çıkıyor nedense..

vts dedi ki...

hakan'da bir değişiklik yok.euro2008'den beri aynı.
yorumları o kadar anlamsız ve sığ ki 2dk bile katlanmak mümkün değil.
bu sezon ntv'de kalacaksa sergen ve rıdvan'dan yiyeceği ayarları düşünsün şimdiden.

Adsız dedi ki...

sergen mukemmel yorum yapıyor kelimesi bence talihsiz bir soylem.(kazma defans oyuncuları ne demektir?) ustune hakan unsal yorumcu kirliligi yasanılan ulkede iyi bile sayılabilir.hakan unsal cok buyuk olmayabilir ama bir cumlesini alıp ona gore burda baska elestirmenle karsılastırmak ta buyuk bir hareket degil sanırım.Kewell postunda da abarttıgını soylemistik, bu postta sarı kırmızı bir post olmus diyebilirim.saygılar.

Şehzade Ali dedi ki...

futbolculuğundan belliydi zaten.

firat selcuk dedi ki...

@andre,

tek cumleye takılıp kalmadıgımı belirttim ben.. gecen sezon lig tv de yaptıkları, bu sezon ntv de yaptıkları.. hepsi ortada.. takımdan uzaklastırılmasının acısını cıkarttıgını sanıyor..

sergen bana göre dogru konusuyor, tarzı oyle olabilir ona birsey diyemem.. arif de mesela roportajlarında "bi koydum gol oldu" diye laflar ediyordu.. bu kisinin tarzıdır, ha milyonların onunde dogru birsey degildir orası ayrı..

Adsız dedi ki...

arif'inde sergen'inde yaptıgı en dogru şey.

milyonların önü(!)nde illa yapmacıkmı olmak lazım neden kendi olmasınki insanlar.

yorumculuk illa birşeyleri sürekli kötü yönde eleştrip üstüne takım elbise kravat kamera karşısına oturmakmıdırki.

bu konuda rıdvan sergen gibi isimler umarım ilerde yorumcu olacak futbolculara örnek olup yeni bir anlayış başlatırlar.


gundi...

Adsız dedi ki...

argo konusmak samimi olmak degildir,bu tartısılacak birsey degil mahalle kahvesi degil tv.

ben hakan unsalın oldugu ntvdeki sezon oncesi 4 buyuk takıma onbakıs yaptıkları programı izledim en son ve orda gs en hazır olmayan takım ama ilerleyen haftalarda da rakiplerinden daha hazır olacaklardır diyor.bence dogru soyluyor lakin 4-1 skor aldatmasın gs hazır degil.bukres macı da cok sıkıntılı gecicek.dogru soyledigi seyler var ben sevdigimden savunmuyorum fakat o kadar da kotu degil hakkını yemeyin adamın.


sergene bir parantez acmak istiyorum yetenekli futbolcu olması(iyi demiyorum) iyi yorumcu olucak diye dusunulmesine sebep olmamalı bence.ilerleyen zamanlarda goruceksiniz saglam sacmalıyacak.ridvana lafım yok iyi yorumcu turkiye ligi icin,fakat avrupa da onun isi degil.


saygılar

firat selcuk dedi ki...

isimsiz yazıp bunun ardına sığınmayın, hakaret etmeye calısan arkadas kimliğini de belli ederse sevinirim.. isimsiz olarak yorumları atıp hakaret etmenin anlamı yok..

Adsız dedi ki...

isimsiz girmemin sebebi nasıl yazacagımı bilmememdi,yazdıklarını okuduktan sonra birine sordum biliyomş neyseki ögretti sagolsun.

argo zaten dobra olsun demek istedim.yani arif "bi koydum gol oldu" yerine "topa baktım sonra kaleye baktım topun sag altına sert bir şekilde olagan gücümle vurdu kaleci uzandı ama tutamadı ve gol oldu" deseydi dahamı güzel bir acıklama olacaktı yoksa yine klişe sacmalıklarmı diyecektiniz.

hakan o izledigin programda en hazır olmayan takım diyen hakan varya andre,bu akşamüstü izledigim programda en hazır görünen takım ve problemleri en az sürede halledilecek takım Galatatasaray dedi.yani adam skor yorumculugu yapıyo ve bu işi beceremiyo cok net ortada.

Sergen'ede yetenekli topcu diye iyi yorumcu demedim zaten öyle desem hakanada iyi derdim.

ayrıca franchi birşeyler yazmışsın ama ne hakaret etmeye calıstım nede ettim üstüne sen "kücük" diyerek zaten diyecegini demişsin daha niye böle yazıyosn anlamadım.

hala bişeylerin arkasına sıgındıgımı düşünüyosanız;

e-mail:kazmavs@gmail.com

firat selcuk dedi ki...

biliyorum ben yazılan o yorumları.. o yüzden uzatmıyorum daha fazla.. gözlerimle gördüm yapılan o saçma yorumları, yapmadım etmedim demekle olmuyor..

neyse.. blogu takip edenlerden de özür dilerim ben bir sucum olmasa da, gereksiz yere boyle bir polemik yasanmıs oldu..

Adsız dedi ki...

kufur ne diye ediyosun kardesim anlamak mumkun degil. bence hakan unsal izlenebilir kıvamda yorumcu sana gore tam tersi.bunu kabullenmekte ne var.sen sergen denen dagdan inme adama tahammul edip izleyebiliyosan tebrik ediyorum seni.saygılar.

  ©Artemio Franchi. Template by Dicas Blogger.

TOPO