11.08.2008

S.Bükreş Maçı Biletleri

Heyecanla beklenen sezonun ilk resmi maçının bilet fiyatları cuma günü açıklandı. Unuttum buraya taşımayı biraz gecikmeli oldu. Fiyatlar açıklandı açıklanmasına da, MTK maçı yüzünden Fenerbahçe'yi eleştirirken aynı durum Galatasaray için de söz konusu oldu. Fenerbahçe ile ilgili Antu'nun hoş bir önerisi vardı burada.

Öncelikle fiyatları verelim :

Biletix :
Numaralı Grup 1: 250 YTL
Numaralı Grup 2: 200 YTL
Kapalı Alt Grup 1: 350 YTL
Kapalı Alt Grup 2: 250 YTL
Eski Açık: 50 YTL
Yeni Açık Üst: 50 YTL
Yeni Açık Alt: 50 YTL

Maç Günü Stad Gişesi :
Numaralı Grup 1: 237 YTL
Numaralı Grup 2: 187 YTL
Kapalı Alt Grup 1: 337 YTL
Kapalı Alt Grup 2: 237 YTL
Eski Açık: 44 YTL
Yeni Açık Üst: 44 YTL
Yeni Açık Alt: 44 YTL

Bu açık ve net terbiyesizliktir bana kalırsa. Kapalı Alt Grup 2 350 YTL'lik fiyatıyla en yüksek fiyata sahip. Ancak Kapalı Üst var bir de, kombine olmasaydı ve oradan bilet satılsaydı acaba fiyatlar ne olacaktı ? 400 YTL ? 500 YTL ?

Bir ön eleme maçı için Kapalı Alt'a 350 YTL'yi verecekler varsa ben tutmayayım kendilerini. Tamam kulübe gelir olacak, stadın dolması kesin gibi, biri almasa diğeri mutlaka alacak da, taraftar bunu ne derece kabullenecek orası bilinmiyor işte. Canım çok maç istese ben giderim bu fiyatlara rağmen de, sokaktaki herkes gidebilir mi bu fiyatlandırmalarla ? Onu da düşünmek lazım ciddi ciddi. Sezon içerisinde bazı maçlarda 10-15 YTL'lik fiyatlar olmazsa tribünün dolmasını pek beklememek lazım. Zaten Yeni Açık Alt'ta maçı zor görecek adam, bir de gidip 50 YTL neden ödesin ki evinde veya kahvehanede/cafede HD kalitesiyle izleme imkanı varken...

2 yorum:

selaminko dedi ki...

yuh fiyata bak.abartının da böylesi.nerde yasıyoruz biz? avrupa ulkesimiyiz? ulkemizde 50 ytl haftalıkla ev gecindirmeye calısanlar var. yuh artık.

Adsız dedi ki...

kapalı altın fiyatlarının sebebi deri koltuklar lcd ekranlar ve telörgülerin kaldırılmasından o seviyede biyerde vip gibi oldu kapalı alt eger kapalı üste bilet cıksaydı daha düşük olacaktı

gundi

  ©Artemio Franchi. Template by Dicas Blogger.

TOPO