16.08.2009

Bir Dakika Manchester City !

Premier Lig dun start aldi.. Yazmak istedigim konudan once soylemeliyim ki Hull City, Chelsea karsisinda yaptigi saglam savunma oyununun karsiligini alamadi bence.. kaldi ki Chelsea'ye erken gol atmak hic bir seyin teminati olmuyor.. Adamlar vuruyor kiriyor atiyor istedikleri golleri, gectigimiz sene cok izledik Stamford Bridge'de boyle maclar.. Teknik adamlar degisiyor Chelsea'nin bu ruhu degismiyor.

Aslinda Arsenal ve Manchester City'den bahsetmek istiyorum.. Premier Lig'in baslamasina gunler kala bir cok kisinin ortak yorumu Manchester United ve Chelsea bu isi goturur, Liverpool'un nefesi yetmez, Manchester City sampiyon olursa kimse sasirmasin yonundeydi genel olarak.. Arsenal'in genclik atesini biraz abarttigini soyleyip Arsene Wenger'e kizma noktasina giden yazilar okudum..

City dun aldigi galibiyetle bu sene bu ise ne kadar ciddi baktigini gosterdi ve City bu sene sampiyon olabilir tahminlerine guven verdi.. En buyuk rakiplerinden United Ronaldo'sunu kaybetmis.. Chelsea yeni bir teknik adamla girmisti sezona.. Ama Goodison Park'ta Wenger ve cocuklarinin soyleyecekleri vardi City'lilere.. bir dakika dediler resmen bana gore.. Son 5 yildir temelleri atilan bir takimin bu kadar kolay ligden pes etmeyecegi acikti.. ustelik Arsenal.. ustelik Arsene Wenger..

Hemen farkli skora bakip Arsenal sampiyon olur demiyorum ama City'nin ne kadar sansi varsa bence Arsenal'in +1 sansi var Premier Lig'de.

2 yorum:

csyasoo dedi ki...

Chelsea şampiyon olacak benim görüşüm.Arsenal bu gidişler baya zorlayacak orası kesin.

Nitin Gupta dedi ki...

Chelsea ve Manu yarışır, Chelsea şampiyon olur diyorum bende...
Her yerde yazıyorum inşallah ters olmaz.

Manchester City ise kadrosuyla, formasıyla herşeyiyle, big four'dan bir takım gibi olmuş ama daha yolları uzun.

Arsenal her sezon iyi başlar diyorum sadece onlar için.

  ©Artemio Franchi. Template by Dicas Blogger.

TOPO