29.08.2009

Milano Derbisi

Naklen yayinsiz bir Milano derbisi yasayacagiz ilk defa. La Liga buyusuyle unutuldu resmen Serie A bu sezon.. Neyse bulacagiz bir yolunu izleyecegiz maci..

Milan'in bu seneki durumu malum.. Henuz resmi olarak 1'de 1 gozukse de Inter karsisinda hemde San Siro'da favori bile olamiyorlar artik.. Bence sportif basaridan daha cok yipratir bu bir Milan taraftarini.. San Siro da Milan'in favori olmamasi ne demektir?.. Kaka'siz derbide yerin dibine batsin ayrica.. :)

Bunda Milan'in yasli kadrosu disinda Inter'in son yillardaki dominasyonu ve korku salan forvet hattinin etksi tartismasiz.. Balotelli - Milito - Eto'o Leonardo'nun basini agritacaktir mac oncesi.. Inter'in hucum gucunun yaninda Milan ise Ronaldinho'nun ve Pato'nun eline bakiyor olacak.. Orta sahalara baktigimiz zaman bana gore Flamini - Pirlo - Gattuso orta sahasi macin kilit noktasi.. Inter'in orta sahasindan iyi oynadiklari zaman cok cok daha iyiler.. Ben bir Milan taraftari olarak bugun bu ucluye guveniyor olacagim.. Huntelaar'in eger 11'de baslamaz ise sonradan girip golu atip maci kurtarmasi ve Curva Sud'a kosmasi mac fantezim olsun benim.. Forza Milan..

5 yorum:

Temur dedi ki...

Firenze sen bizim kardeşimizsin

firat selcuk dedi ki...

demir nedir bu blogda milan sevgisi asılama cabaları..

"forza milan"mıs.. artemio franchi lan burası!

demiycem dedi ki...

fair play.. renklerin kardesligi.. ozhan canaydin..

JANiTSCHAR dedi ki...

Kafayı yiyecem..!
La Liga OLsa da olur olmasa da..
Premier LEagusizliğe dayanabilirim.
Ama Serie A'nın Müptelasıyım.

Aloo NTV hani yayınlayacakstınız Seria A'yı..Sezon başında hiç maydonoz olmayacaktınız Serie A'ya başka kanal alacaktı ne güzel..Şu hale bakIn.II.Hafta Milan-MilanO derbisi var izleyemiyoruz.Olacak iş değil.
La ligaymış pehhh.

Burak Eken dedi ki...

Şu anda elimize ulaşan bir son dakika gelişmesini yayınlıyoruz. :)

Serie A, AZ TV'de!!!

  ©Artemio Franchi. Template by Dicas Blogger.

TOPO