2.08.2008

alparslan erdem galatasaray'da

geçen sene alınan 2 gurbetçi barış ve serkan'dan özellikle barış beklenin üstünde katkı yapmıştı galatasaray'a.. serkan çalık ise trabzon a çok ama çok kritik bir gol atmıştı.. kısaca kötü oynadı diyemeyiz ikisi içinde.. bu sene ümit milli teknik direktörü ümit davala'nın antrenör olmasının ardından sezon başı bekliyordum böyle gurbetçi oyuncular.. ama 2 tane yerliden sonra yabancılara yoğunlaşmıştı galatasaray..

alparslan erdem'le anlaşmışlar.. 1988 doğumlu sol bekte görev yapıyor.. hiç izlemedim duymadım.. ama söylenenlere göre uğur uçar'ın sol bek versiyonuymuş.. hızı ve çizgiye inip kestiği ortalarla tanınmış almanya'da.. zaten alman basında bremen elinde tutamadı diye yer vermiş transfere.. 

volkan yaman ve hakan balta varken gereksiz dursada.. bir formsuzluk bir sakatlık durumunda ilk 11 in vazgeçilmezi olabilir futbol bu.. geçen sezonun başında arda turan ve mehmet topal sezonu kolübede geçirebilir deniyordu..

3 yorum:

uykutu dedi ki...

berkant için de zamanıdna elde tutamadılar, kaçırdılar, alman milli takımının yeni klinsmann'ı olacaktı oysa ki diye bir sürü açıklamalar yapılmıştı ama sonuç ortada =)) genç oyuncular için pohpohlamalar her zaman mevcut olacaktır ama alparslan'ın en üst düzeyde ki mücadelesini görmeden konuşmak yanlış olur, barış'ın yaptığı çıkışı neden yapmasın tabiki.. özellikle volkan yaman'dan çok umutsuzum.. antalyada patlama yaptığı sezonda yakından takip etmiştim, güçlü fiziği, ve sol taraftan yaptığı bindirmelerle antalya için fazla bir oyuncu olduğunu ispatlamıştı, son haftalarda sakatlıklar yaşadı antalyada, iyileşti, ilk maçlarda galatasarayda da iyi işler ortaya koydu ama akabinde bir düşüş pir düşüş.. büyük takımı kaldıramadı volkan ama ben daha çok bunun volkanın yeteneklerinden değilde olayın psikolojik nedeni ile kaynaklandığına inanıyorum artık özgüven sorunumu desem, uyum sağlayamamı desem bilemiyorum belkide fazla iyimserim ama sonuç olarak volkandan umudu kesmiş durumdayım, bu nedenle bir umut olarak iyi bir transfer oldu bu..

demiycem dedi ki...

belkide senin gibi skibbe de volkan yaman'ın performansını düşük buldu ve böyle bir transfer yaptılar..

Adsız dedi ki...

I want not agree on it. I regard as polite post. Especially the title-deed attracted me to be familiar with the sound story.

  ©Artemio Franchi. Template by Dicas Blogger.

TOPO